Tuincentrum

Tuincentrum

In ons tuincentrum vind je alles om van jouw tuin een paradijs te maken. Wil je hierbij advies? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Lees meer
Agrarisch

Agrarisch

Als veehouder of landbouwer kies je natuurlijk voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons vind je een ruim aanbod agrarische top producten.

Lees meer
Over ons

Over ons

De roots van ons familiebedrijf liggen in de landbouwsector. Onze passie voor de natuur en landbouw zetten we voort in ons AVEVE centrum.

Lees meer
Contact

Contact

De AVEVE winkel te Maaseik is gemakkelijk bereikbaar. Voor jouw comfort zijn we open van maandag tot en met zaterdag.

Lees meer
Aveve tuincentra

In AVEVE Maaseik vind je werkelijk alles om jezelf, je gezin en je huisdieren te verwennen. Van bakproducten tot hoogwaardige voeding voor viervoeters. Van plantjes voor je (moes)tuin tot producten om je gazon piekfijn te onderhouden. Kom snel eens langs!

title
title
Aveve agrarisch

AVEVE heeft een hart voor de agrarische sector. Als veehouder en landbouwer ben je bij ons zeker van een beschikbare voorraad professionele producten. Dicht bij jou in de buurt. De prijzen kunnen we zo voordelig mogelijk houden doordat onze hoofdvestiging interessante groepsaankopen doet. Hierdoor ben je ook altijd zeker van de superieure kwaliteit van ons aanbod.